Close sidebar
Close sidebar

O tânără polițistă strigă după ajutor. Femeia este mama a doi copii

O tânără polițistă din Roșiori de Vede, județul Teleorman, a fost diagnosticată cu leucemie. Femeia are neapărat nevoie de ajutor financiar pentru a face transplantul de celule stem care îi poate salva viața.

Georgiana Balaban,

polițistă leucemie [Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Polițista din Roșiori de Vede a primit un diagnostic, în luna mai a acestui an, care i-a schimbat viața pentru totdeauna. Ea a aflat că are leucemie. Femeia este mama a doi băieți și acum strigă după ajutor pentru a-și salva viața. Polițista are nevoie de suma de 250.000€ pentru a pleca în Italia, unde va trebui să urmeze un tratament, dar și un transplant de celule stem care îi poate salva viața.

O tânără polițistă strigă după ajutor. Femeia este mama a doi copii

Familia polițistei îi roagă pe oamenii care îi pot ajuta să doneze o sumă de bani pentru a putea merge în Italia la tratament.

polițistă leucemie [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Când se vor redeschide restaurantele? Anunţul făcut de premierul Ludovic Orban

Citeste si: Orban, despre redeschiderea restaurantelor: „Cel mai probabil de la 1 septembrie”

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Orban, despre pensii: „Asta ar însemna să cheltuim toţi banii numai ca să plătim pensii şi salarii în sistemul public”

„O tânără polițistă din cadrul IPJ Teleorman se luptă în aceste zile cu un diagnostic teribil: leucemie mieloidă acută.

Pentru a se face bine, Andreea are nevoie de sânge.

polițistă leucemie [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Încă o artistă din România, depistată pozitiv cu coronavirus. Mărturii șocante: „Am văzut că nu e o gripă obişnuită”

Totul a început într-o dimineață, când tânăra polițistă s-a trezit slăbită și cu gâtul inflamat.

S-a temut că ar putea să aibă COVID-19, dar soarta îi rezerva un diagnostic mult mai tulburător”, scriu colegii de la publicaţia „Liber în Teleorman”.

Agentul de Poliţie Andreea Elena Sandu e de loc din judeţul vecin, Olt, la fel ca şi soţul ei, Ovidiu, tot poliţist şi el. Cei doi sunt sunt căsătoriţi de câţiva ani şi au doi băieţei, Andrei şi Vlăduţ.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI