Absolventa academiei de poliție Botshelo Phora a fost ucisă la începutul anului, iar acum soțul ei a spus care este versiunea sa asupra crimei.

În fața Tribunalului din Pretoria, el a declarat că și-a lovit soția în cap și, în cele din urmă, a sugrumat-o, fiind "în legitimă apărare".

Citește și: Tânărul de 22 de ani care a înscenat un jaf armat pentru a-și ucide părinții și sora și-a primit pedeapsa

Soțul criminal a adăugat că, de fapt, el a fost abuzat în mod repetat de soția sa, despre care a susținut că l-a lăsat singur să aibă grijă de fiica lor bolnavă de 4 ani.

Uciderea soției, motivată de lipsa de sex conjugal

Potrivit purtătorului de cuvânt al procuraturii sud-africane, Phora și soțul ei se certau pentru că ea i-a respins avansurile de a avea relații sexuale.

Victima a absolvit ca ofițer de poliție în noiembrie anul trecut, potrivit TimesLIVE.

Citește și: Bărbatul care și-a ucis mama cu cuțitul în inimă a fost iertat de acuzația de crimă!

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

După săvârșirea crimei, bărbatul a încuiat cadavrul soției în camera din spate, unde a fost descoperit a doua zi.

El a fost arestat și apoi internat la spitalul districtual Tshwane după ce ar fi încercat să se sinucidă bând otravă.

Citește și: Declarații șocante ale polițistei care s-a culcat cu 6 colegi de secție. "M-au abuzat"

„În cursul cererii de eliberare pe cauțiune, statul a solicitat instanței să nu-l elibereze pe învinuit pe cauțiune, deoarece ar putea să se sustragă de la judecată din cauza gravității infracțiunii sale.

Mai mult, acuzatul ar putea încerca să se sinucidă, având deja o tentativă, au explicat procurorii.

Citește și: Polițista căsătorită, implicată în acte amoroase cu 6 colegi din secție, rupe tăcerea. "Au fost animale prădătoare"

În plus, statul a susținut că eliberarea sa pe cauțiune poate incita la violență publică, mai multe zeci de persoane fiind prezente în fața tribunalului la termenul de judecată. 

Criminalul, eliberat pe cauțiune 

Cu toate acestea, în declarația sa pe propria răspundere, Phora a cerut să fie eliberat pe cauțiune pentru a putea să aibă grijă de fiica lui de patru ani, care este bolnavă.

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

În timpul pronunțării, magistratul a spus că nu s-a dat nicio dovadă că învinuitul s-ar sustrage de la judecată sau ar comite o infracțiune în timp va fi sub control judiciar, așa că a acordat cauțiunea.

Citește și: Un curier din Peru purta o mumie antică în geanta frigorifică. "O cheamă Juanita și e iubita mea spirituală"

Soțul criminal a declarat că i-a cerut soției să se mute cu serviciul mai aproape de casă pentru a putea să aibă amândoi grijă de fetiță, însă ea l-ar fi refuzat.

Cazul a fost amânat pentru 5 mai pentru investigații suplimentare.

Fotografie din viața de cuplu al celor doi


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si