Agenții de poliție au fost chemați să intervină după ce un bărbat își amenința vecinii, iar polițiștii care au bătut la ușa suspectului s-au trezit că sunt atacați de suspect cu un cuțit. Unul dintre agenți a fost rănit în zona braţului stâng şi în zona umărului stâng, cauzându-i-se leziuni traumatice care necesită 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Un alt român a fost reținut în Italia. Bărbatul acuzat că își teroriza soția în repetate rânduri

Agresorul, sub influența alcoolului și a drogurilor

Doi polițiști din cadrul IPJ Constanța, au fost direcționati prin apel 112 la un ONG pentru persoane fără adăpost, unde o persoană producea scandal, informează Kanal D.

Agresorul în vârstă de 25 de ani fiind sub influența alcoolului și a drogurilor, la momentul deschiderii ușii l-a lovit cu un cuțit, pe unul dintre polițiști, provocându-i o plagă în zona brațului stâng. Agresorul a fost imobilizat și condus la sediul poliției.

Agresorul arestat pentru 30 de zile

Potrivit unui comunicat transmis joi de Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa, a fost formulată propunere de arestare preventivă pentru 30 zile faţă de un inculpat fără antecedente penale, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de ultraj.

"În concret, în urma probatoriului administrat, în sarcina inculpatului s-au reţinut următoarele: la data de 24.08.2021, în jurul orei 17,30, în timp ce se afla la locuinţa sa din municipiul Constanţa, a agresat-o pe persoana vătămată, agent de poliţie în cadrul IPJ Constanţa, care se afla în exercitarea atribuţiilor de serviciu, în sensul că i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu cuţitul în zona braţului stâng şi în zona umărului stâng, cauzându-i leziuni traumatice care necesită 12 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare", se precizează în comunicat.

VIDEO- Momentul în care agresorul a fost reținut de către polițiști:


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si