Mai multe persoane au fost acuzate de ultraj după lovirea cu violență a celor cinci polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Citeste si: EXCLUSIV. Șoferul care a ucis fetița de 13 ani din Târgoviște conducea cu 125 km/h

După mai bine de o lună de la scandalul dintre polițiști și cortegiul funerar,  toți cei 8 inculpați au fost plasați în arest la domiciliu, după cum anunță avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: EXCLUSIV. 12 persoane implicate în incidentul din Târgoviște au fost aduse la audieri

"S-a terminat "circul" și spectacolul cătușelor de la Târgoviște. Toți cei 8 inculpați din cazul scandalului dintre poliție și cortegiul funerar au ieșit din arest și sunt plasați definitiv la domiciliu", a transmis miercuri avocatul Adrian Cuculis.

Detalii din scandalul în care 5 polițiști au fost bătuți în stradă

Accidentul tragic din Târgoviște s-a produs în condițiile în care șoferul a condus cu o viteză excesiv de mare, 122-125 km/h pe Calea București, din municipiul Târgoviște.

Fetița de doar 13 ani nu a mai avut nicio șansă să scape cu viață. La înmormântarea din 12 iulie, familia adolescentei a intrat în conflict cu autoritățile, oamenii încercând să ajungă la locuința celui care a provocat accidentul. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO| Românul care și-a ucis 3 foști colegi și 2 polițiști în Spania va fi eutansiat

Nemulţumite de decizia oamenilor legii de a schimba traseul cortegiului funerar, pentru a nu trece pe strada pe care locuieşte şoferul vinovat, rudele fetiței au sărit la bătaie.

S-a iscat un scandal monstru în care au fost implicate zeci de persoane.

Forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi au lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

12 persoane chemate la audieri după scandalul monstru

Mascaţii au intervenit şi ei, iar jandarmii au dat cu spray lacrimogen. Oamenii legii au primit pumni şi picioare din toate părţile, iar circulaţia rutieră a fost blocată zeci de minute pe Centura Târgoviştei.

În urma conflictului din stradă, 12 persoane au fost aduse, vineri, 5 august, la audieri, iar pe data de 17 august, cei 8 inculpați au scpat de arest și au fost plasați la domiciliu.

Comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa de la momentul producerii faptelor:

„Având în vedere manifestările desfăşurate în contextul cortegiului funerar, organizat pentru victima unui accident rutier, produs la data de 7 iulie a.c., în municipiul Târgovişte şi soldat cu decesul unei minore, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este abilitat să comunice următoarele:

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

În acest context, având în vedere numărul mare de participanţi, precum şi nemulţumirea acestora referitoare la refuzul de a aproba schimbarea traseului cortegiului funerar, forţele de ordine au intervenit, moment în care persoanele participante s-au manifestat agresiv şi ar fi lovit cu pumnii şi picioarele 5 poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

A fost constituită echipa complexă de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, fiind efectuate verificări de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgovişte, cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, faptă prevăzută de art. 257 din Codul Penal.

Pe parcursul manifestării, forţele de ordine (poliţişti şi jandarmi), au utilizat mijloacele din dotare, neînregistrându-se victime din rândul participanţilor. În urma intervenţiei, conflictul a fost aplanat.

Se continuă cercetările, în vederea dispunerii măsurilor legale care se impun”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si