Șase bărbați din Constanța, care s-au dat drept polițiști și au agresat trei tineri într-o pădure iar mai apoi i-au abandonat, au fost ridicați de mascați.

Citește și: VIDEO- Revoltă a polițiștilor după ce un bărbat a agresat sexual o polițistă în Gara de Nord și a fost lăsat în libertate: „Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi reacţionat acelaşi procuror dacă în cauză era vorba despre o judecătoare şi nu o poliţistă”

Victimele au fost bătute, legate și abandonate într-o pădure

Scenele au avut loc într-o pădure aflată între Băile Herculane și Baia de Aramă. Cu cagule pe față și echipați cu semnale luminoase pe mașini asemănătoare cu cele ale polițiștilor, cei șase ar fi blocat un autoturism în care erau trei indivizi din Mehedinți. După ce a blocat accesul, constănțenii au început să-i bată și să-i amenințe.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei trei tineri au fost legați la mâini și picioare și abandonați fără telefoane și cheia de la mașină în pădure.

Norocul a fost ca un om să treacă prin zonă. A alertat imediat autoritățile, care s-au deplasat la fața locului pentru a-i salva.

Polițiștii i-au audiat pe cei șase bărbați, însă, doar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si