Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Polițiști falși săltați de mascați, după ce au agresat trei tineri într-o pădure

Șapte indvizi, care s-au dat drept polițiști, au agresat și abandonat trei bărbați într-o pădure din Mehedinți. Constănțenii au fost săltați de mascați și duși la audieri.

Redactia Stirile Kanal D,

Polițiști falși săltați de mascați, după ce au agresat trei tineri într-o pădure

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Șase bărbați din Constanța, care s-au dat drept polițiști și au agresat trei tineri într-o pădure iar mai apoi i-au abandonat, au fost ridicați de mascați.

Citește și: VIDEO- Revoltă a polițiștilor după ce un bărbat a agresat sexual o polițistă în Gara de Nord și a fost lăsat în libertate: „Nu putem să nu ne întrebăm cum ar fi reacţionat acelaşi procuror dacă în cauză era vorba despre o judecătoare şi nu o poliţistă”

Victimele au fost bătute, legate și abandonate într-o pădure

Scenele au avut loc într-o pădure aflată între Băile Herculane și Baia de Aramă. Cu cagule pe față și echipați cu semnale luminoase pe mașini asemănătoare cu cele ale polițiștilor, cei șase ar fi blocat un autoturism în care erau trei indivizi din Mehedinți. După ce a blocat accesul, constănțenii au început să-i bată și să-i amenințe.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cei trei tineri au fost legați la mâini și picioare și abandonați fără telefoane și cheia de la mașină în pădure. Norocul a fost ca un om să treacă prin zonă. A alertat imediat autoritățile, care s-au deplasat la fața locului pentru a-i salva.

Polițiștii i-au audiat pe cei șase bărbați, însă, doar unul dintre ei a fost reținut pentru 24 de ore.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI