Polițiștii au aflat în timp record ce s-a întâmplat de fapt cu ucraineanul care fusese găsit împușcat în cap într-o localitate din Botoșani.

Deși inițial s-a crezut că este vorba despre o sinucidere, mai ales că lângă cadavrul tânărului de 26 de ani fusese găsită și o pușcă de vânătoare, oamenii legii au pus informațiile cap la cap și au aflat că a fost vorba despre o crimă.

Citește și: Breaking news: Tânăr ucrainean găsit împușcat în cap în Botoșani

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: „Zeului Haosului”, un asteroid gigant de mărimea unui „ucigaș de orașe” ar putea să lovească Pământul. Când va trece pe lângă noi- antena3.ro

Imediat ce au ajuns la locul faptei, polițiștii botoșăneni l-au luat în custodie pe prietenul tânărului mort, și el ucrainean. Amândoi trecuseră granița fraudulos, din Ucraina în România.

Polițiștii au aflat cum a murit de fapt tânărul ucrainean găsit împușcat în cap. NU a fost sinucidere!

Potrivit presei locale, bărbatul de 30 de ani a susținut că prietenul său s-ar fi sinucis.

În timpul audierilor, polițiștii au aflat că el a fost cel care l-a împușcat.

"În urma probatoriului administrat s-a schimbat încadrarea juridică în infracțiunea de omor. Față de un tânăr, de 30 de ani, de cetățenie ucraineană a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore fiind introdus în arestul IPJ BOTOȘANI", a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoşani, citată de monitorulbt.ro.

Tânărul ucrainean ucis se angajase de doar 5 zile la o societate din localitatea botoșăneană George Enescu. Cadavrul a fost găsit de patronul firmei, într-o baltă de sânge și cu o pușcă de vânătoare alături. Deocamdată nu se cunosc informații despre motivul pentru care amicul ucrainean cu care trecuse granița în România l-a împușcat.

sursa foto: monitorulbt.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si