Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Polițiștii au descins acasă la Dani Mocanu. Manelistul ar fi amenințat un fotbalist într-un club

Polițiștii din Mureș fac percheziții acasă la Dani Mocanu, după ce pe internet ar fi circulat un video în care manelistul amenința o persoană într-un club.

Diana Bostan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dani Mocanu ar fi amenințat un fotbalist cu un cuțit, într-un club de noapte din Târgu Mureș. Polițiștii s-au autosesizat după ce filmulețul a apărut pe internet.

Polițiștii fac percheziții acasă la Dani Mocanu

Polițiștii din Mureș au descins acasă la locuința lui Dani Mocanu din Ștefănești, fiind acuzat "într-un dosar de amenințare, tulburarea ordinii și liniștii publice și port de obiecte periculoase". 

Incidentul s-ar fi petrecut în luna Iunie, după ce filmarea cu Dani Mocanu a fost postată pe TikTok.

Citeste si: Dani Mocanu este pus la zid după ultimele declarații. Ce a spus cântărețul despre tragedia din Egipt

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Dani Mocanu nu a oferit, încă, vreun detaliu referitor la incidentul din club.

Dani Mocanu a scăpat recent de o condamnare

Dani Mocanu a fost implicat într-un alt dosar, după ce a lansat o melodie considerată sexistă, instigând la violență asupra femeilor.

„Dacă nu aveam niște avocați bine documentați, azi mă aflam în închisoare, ținând cont de faptul că primisem deja șase luni de închisoare.”

Citeste si: Dani Mocanu explică incidentul cu tancul

„Am făcut un apel în care avocații mei au susținut că această melodie a fost făcută în perioada în care aveam un termen de încercare, dar descoperită de procurori după perioada de încercare”.

„Am rămas cu o amendă penală de 15.000 de lei, 6000 de lei de achitat cheltuieli judiciare și prejudiciul de 32.000

de dolari de acoperit. Nu trebuia să fie considerată o infracțiune această melodie”, a povestit Dani Mocanu pentru Acces Direct.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI