Șapte cadavre au fost descoperite luni, la data de 1 mai, la reședința unui bărbat din Oklahoma, SUA. Se crede că două dintre cadavre aparțineau celor două adolescente dispărute.

Autoritățile americane au emis, luni, o alertă pentru cele două fete, Ivy Webster, în vârstă de 14 ani, și Brittany Brewer, în vârstă de 16 ani, dar și pentru Jesse L. McFadden, 39 de ani, un infractor sexual înregistrat.

Citește și: Doi români, principalii suspecți în cazul uciderii lui Allessandro Gozzoli. Bărbatul ar fi fost găsit legat

Cum s-a întâmplat totul?

Cele două adolescente dispărute au fost văzute ultima dată duminică seara, în Henryetta. Autoritățile sunt de părere că fetele ar fi putut călători cu McFadden.

Oamenii legii au pornit în căutarea fetelor și au ajuns la o proprietate în care locuia McFadden. Casa se află în Henryetta, un orășel cu aproape 6.000 de locuitori, situat la aproximativ 150 de kilometri de Oklahoma City. Acolo, autoritățile au descoperit nici mai mult. nici mai puțin de 7 cadavre!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Rămășițele umane au fost găsite „nu în reședință, ci doar pe proprietate”, a declarat luni purtătorul de cuvânt al Biroului de Investigații din Oklahoma, Gerald Davidson.

Citește și: VIDEO- Atac armat într-o școală din Belgrad. Cel puțin 9 morți și mai mulți răniți

După descoperire, șeriful din Okmulgee County, Eddy Rice, a anunțat că autoritățile nu îl mai caută nici pe McFadden, nici pe cele două fete dispărute, precizând: „Credem că am găsit persoanele.

Așteptăm doar confirmarea”, potrivit CNN . Familiile fetelor au fost anunțate.

Citește și: A făcut masacru după ce vecinii l-au rugat să nu mai tragă cu arma în curte, ca să poată adormi copiii

McFadden a mai fost condamnat pentru viol

Potrivit radiodifuzorului local KOTV-DT, fetele plecaseră să petreacă weekendul cu McFadden, ceea ce tatăl lui Brittany Brewer a spus că s-a întâmplat de multe ori înainte, fără incidente. Ele trebuiau să se întoarcă duminică seara, dar, din nefericire, nu s-au mai întors.

Oamenii legii l-au căutat pe McFadden pentru că el nu s-a prezentat luni dimineață în instanță pentru a fi judecat sub acuzația de contact sexual cu un minor, când acesta era în închisoare, în 2016.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: Moarte cumplită pentru un tânăr. A fost bătut cu un picior de scaun și strangulat cu o pereche de dresuri de iubita sa, o cântăreață cunoscută

Dosarele închisorii din Oklahoma arată că McFadden a fost condamnat în 2003 pentru viol de gradul întâi, executând 16 ani din pedeapsă și fiind eliberat în octombrie 2020.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si