Poliția din Italia a oprit în trafic o femeie în vârstă de 103 ani care conducea mașina fără permis și fără asigurare. Aceasta a fost oprită de oamenii legii în centrul orașului Bondeno, din nordul Italiei, în mijlocul nopții, după ce conducea cu viteză. Totul a avut loc luna trecută.

Șoferiță 103 ani fără permis

Imagine reprezentativă pentru o șoferiță în vârstă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Un ordin al ministerului Sănătății ce vizează șoferii este contestat de angajații SMURD. De ce nu sunt aceștia de acord cu noile modificări?

De cât timp îi expirase femeii permisul de conducere?

Așadar, în urma controlului de rutină, polițiștii au descoperit că permisul de conducere al acesteia era expirat de doi ani, pe vremea când ea avea 101 ani, iar mașina nu era asigurată. La acea oră târzie, bătrâna și-ar fi pierdut orientarea și ar fi continuat să conducă pe aceleași drumuri cu un stil de condus care nu era deloc sigur, au spus oamenii legii. Autovehiculul bătrânei a fost confiscat și ridicat de către autorități, iar ea a fost dusă în siguranță acasă de către oamenii legii.

Aceasta a încercat să le explice și de ce a decis să conducă mașina, deoarece a vrut să plece la niște prieteni în vizită, în centrul orașului Bondeno.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

"La vârsta asta fac ce vreau", ar fi spus Giuseppina Molinari, cunoscută sub numele de 'Giose', rezidentă în Vigarano Pieve. Femeia nu a scăpat fără pedeapsă, ea primind o amendă pentru gestul său care se putea termina tragic.

"Giose a fost morocănoasă, dar a fost dusă acasă de carabinieri, iar Panda-ul ei a fost remorcat", au transmis polițiștii.

Șoferiță 103 ani fără permis

Imagine reprezentativă pentru o șoferiță în vârstă.

[Sursa foto: iStock]

Citește și: Vladimir Putin amenință Occidentul cu un război nuclear: „Suntem pregătiți”. În ce situație ar putea trece președintele rus la un astfel de atac?

Ea mai fusese deja oprită cu câteva luni în urmă, tot în Bondeno, de către polițiștii locali, care se ocupaseră de toate rapoartele relevante. Se pare, de asemenea, că Giose se prezentase pentru a-și reînnoi permisul, dar nu l-a obținut și a reînceput să conducă, conștientă că încalcă codul rutier. De fapt, în noaptea de luni spre marți, în jurul orei unu noaptea, serviciul de urgență 112 a primit o sesizare de la un cetățean din Bondeno care a observat un vehicul alb care circula periculos în Piazza della Repubblica. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si