Un șofer bucureștean a fost prins în Sectorul 1 al Capitalei, drogat la volan, fără să dețină permis de conducere, iar oamenii legii i-au găsit și substanțe interzise în autoturism.

Citeste si: Accident teribil în Mamaia: o femeie a fost spulberată pe trecerea de pietoni

Zeci de echipaje de poliție au împânzit Capitală și au controlat fiecare șofer în parte. Până la miezul nopții, zeci de șoferi au rămas pietoni, după ce au fost prinși băuți sau drogați la volan.

Brigada Rutieră organizează frecvent astfel de acțiuni 

"Un bărbat în vârstă de 41 de ani a condus autoturismul pe o stradă din Sectorul 5, iar în urma testării cu aparatul DrugTest, rezultatul a fost pozitiv pentru consumul substanțelor psihoactive. Un bărbat în vârstă de 54 de ani motociclist, a fost depistat în zona Piața Victoriei conducând o motocicletă, iar în urma testării cu aparatul etilotest rezultatul a fost pozitiv", a transmis Radu Gătan, comsiar-şef Brigada Rutieră.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: Destinul tragic de care au avut parte trei membri ai aceleiași familii din Bistrița. Au fost găsiți morți în casa lor- wowbiz.ro

Citeste si: Echipajele României au obținut trei medalii de aur și trei de bronz la Campionatele Europene de Canotaj

Brigada Rutieră organizează frecvent astfel de acțiuni, mai ales că principala cauză a accidentelor din România este consumul de alcool. 

Citeste si: VIDEO| Cel mai aglomerat weekend de pe litoralul Mării Negre. Peste 200.000 de oameni petrec mini-vacanța la mare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si