Marian Fetic şi Iulian Mihai sunt poliţiştii care au pus capăt episodului extrem de violent care a dus la moartea a cinci pacienţi de la psihiatrie şi rănirea altor opt. La ora 3. aceştia tocmai intraseră pe poarta sptalului din Săpoca pentru a preda un scandalagiu în stare de ebrietate.

Citeste si: Criminalul de la Săpoca, internat în același spital în care a comis crimele

”În dimineaţa zilei de 18.09, în jurul orei 3.00, m-am deplasat la spital în vederea finalizării documentelor pentru internarea unui bolnav psihic. Am coborât din maşină, pentru a solicita portarului să ne deschidă. Am auzit apoi un zgomot de la un geam spart, după care l-am văzut pe portar alergând şi un bolnav pe urmele lui, care agita o ţeavă metalică. Am crezut că persoana respectivă a spart geamul pentru a părăsi unitatea medicală. Atunci nu m-am gândit că acesta comisese crimele despre care am aflat ulterior”, spune ag. sef pr. Marian Fetic, de la postul Costeşti.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Informații de ultimă oră despre victimele atacului de la Săpoca

Pacientul a fost somat verbal de agenţi, fără uz de armă, apoi imobilizat şi încătuşat, cu mari eforturi, după ce în ajutor a sărit portarul unităţii medicale. Stativul pentru perfuzii avea sânge pe el, spun poliţiştii. 

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si