Un tânăr de 15 ani a plecat de la domiciliu și nu s-a mai întors, iar autoritățile cer ajutorul cetățenilor.  

La data de 27 iunie a.c., polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași au fost sesizați cu privire la faptul că, la aceeași dată, minorul FLORESCU ENRICO-SEBASTIAN, în vârstă de 15 ani, a plecat de la domiciliul din municipiul Pașcani și nu a mai revenit. 

  Citește și: O adolescentă de 15 ani din Sinaia, dată dispărută, a fost găsită în Giurgiu

La momentul plecării, acesta purta o pereche de pantaloni tip jeans, scurți, de culoare albastră, tricou de culoare portocaliu, o vestă de culoare neagră, iar în picioare încălțăminte sport de culoare neagră. Asupra sa avea un rucsac de culoare verde (nuanță închisă) și se deplasa cu o bicicletă medie, cu cadru de culoare neagră și elemente de culoare albastră.

Semnalmente: 1.67 m înălțime, constituție atletică, păr de culoare șaten, tuns scurt, ochii de culoare verzi. 

Citește și: VIDEO- O minoră a dispărut din centrul unde era internată și nu s-a mai întors. UPDATE: Fata a fost găsită

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Persoanele care dețin și pot oferi informații cu privire la această persoană sunt rugate  să apeleze numărul unic de urgență 112  sau să anunțe  cea mai apropiată unitate de poliție.

O adolescentă de 15 ani din Sinaia, dată dispărută, a fost găsită în Giurgiu

O adolescentă de 15 ani, dată dispărută încă de vineri, a fost găsită în Giurgiu. Unde s-a ascuns tânăra în tot acest timp? Minora nu a fost victima niciunei infracțiuni pe timpul dispariției.

Ea a plecat voluntar de la domiciliu.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, adolescenta a declarat polițiștilor că în toată această perioadă s-a fi aflat la o cunoștinţă de familie, potrivit  realitateadegiurgiu.net

Citește și:  VIDEO- O minoră a dispărut din centrul unde era internată și nu s-a mai întors. UPDATE: Fata a fost găsită

O minoră dispărută dintr-un centru unde era internată a fost găsită

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Ilfov caută o minoră în vârstă de 17 ani din satul Dudu, Chiajna. Tânăra a fost găsită de autorități.

Tânăra a plecat de la centrul de fete în care se afla înternată în comuna Balotești, la data de 7 iunie și nu s-a mai întors.

Oamenii legii au fost alertați la data de 19 iunie, în jurul orei 11:00, chiar de tatăl minorei. El a declarat că la data de 7 iunie, în jurul orei 10:00, fiica sa, în vârstă de 17 ani, a plecat din centrul în care se afla internată în

comuna Balotești. Fata nu s-a întors la unitate sau la adresa de domiciliu.

Citește și:  Noi detalii în cazul dispariției Andreei Rabciuc, românca dispărută de mai bine de un an în Italia! Mama sa participă la căutări: „Unde ești draga mea?”

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Semnalmentele: înălțime 1,65 m, aproximativ 50 kg, ten alb, păr scurt negru, ochii căprui, față ovală, fără semene particulare.

La momentul plecării minora era îmbrăcată cu un maieu negru, pantaloni imprimați cu model floral și încălțată cu adidași albi.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si