În urma unui control efectuat asupra unui autocamion care era condus de un bulgar, polițiștii de Frontieră au descoperit mai multe cutii de carton ce conţineau 21.510 articole de îmbrăcăminte şi marochinărie, toate purtând însemnele unor branduri de lux şi care prezentau suspiciuni de contrafacere. 

Șoferul transporta marfă în regim de coletărie

În cazul în care erau comercializate ca produse de marcă, ele ar fi ajuns la valoarea de 38.159.000

de lei (aproape 8 milioane de euro). 

Potrivit unui comunicat de presă, un cetățean bulgar care se afla la volanul unui autocamion înmatriculat în Bulgaria, s-a prezentat vineri, în jurul orei 19:00, pentru a intra în țară. Conform documentelor pe care le-a prezentat, acesta transporta marfă în regim de coletărie, pe ruta Grecia-Ungaria.

Citește și: Polițiștii de frontieră au detectat o ambarcațiune cu 47 de migranți în Marea Neagră. Copii şi femei, în stare precară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Polițiștii de Frontieră au descoperit în compartimentul de marfă mai multe cutii de carton ce conţineau articole de îmbrăcăminte şi marochinărie. 

,,În urma inventarierii bunurilor, a rezultat cantitatea totală de 21.510

articole de îmbrăcăminte şi marochinărie, toate purtând însemnele unei mărci cunoscute, fiind susceptibile a fi contrafăcute. Şoferul autocamionului a declarat ca bunurile îi aparţin.

Bunurile, cu o valoare de 38.159.000 de lei dacă ar fi fost comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate de către poliţiştii de frontieră în vederea continuării cercetărilor.''

În acest caz sunt efectuate cercetări

În acest moment se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare.

La finalul cercetărilor vor fi propuse soluții legale prin unitatea de parchet.

Citește și: Captură uriașă pe Aeroportul Otopeni: trei tone de produse contrafăcute din China au fost confiscate


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si