Potrivit unui comunicat al Garzii de Coasta, politistii de frontiera din cadrul Garzii de Coasta au detectat, cu ajutorul echipamentelor de supraveghere, pe directia localitatii Dumbraveni, un grup de persoane care se deplasa dinspre teritoriul Bulgariei spre interiorul tarii.

"La nivelul SPF Negru Voda s-a declansat o actiune specifica, grupul fiind retinut de catre doua echipaje mixte formate din politisti de frontiera si jandarmi de la Gruparea Mobila de Jandarmi Tomis", precizeaza Garda de Coasta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

In cadrul verificarilor preliminare, politistii de frontiera au stabilit ca persoanele respective sunt din Siria si Irak, sapte barbati si doua femei, cu varste cuprinse intre 18 si 53 de ani. Acestea au spus ca intentionau sa ajunga intr-un stat din vestul Europei.

In cauza, politistii de frontiera, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Mangalia, ii cerceteaza pentru trecere frauduloasa a frontierei de stat.

La finalizarea verificarilor, au fost intreprinse demersurile necesare pentru punerea in aplicare a acordului de readmisie romano-bulgar, cetatenii irakieni si sirieni fiind predati catre autoritatile bulgare, pentru continuarea cercetarilor si luarea masurilor legale.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si