Conform Serviciul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Galaţi, ofițerii de poliție din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Folteşti au staționat pentru exercitarea unui control, în localitatea de frontieră Frumuşiţa, un autoturism înmatriculat în România, la volanul căreia se afla un cetăţean român, în vârstă de 25 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

Citeste si: VIDEO| Momentul în care un copil de 9 ani a fost lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Tânărul transporta 59 de parfumuri contrafăcute

În baza profilului de risc, s-a procedat la efectuarea unui control amănunţit asupra mijlocului de transport, ocazie cu care s-au descoperit 59 de flacoane cu parfum de diferite mărci, având inscripţionate numele unor firme consacrate în producerea de parfumuri, pentru care nu existau documente de provenienţă.

Polițiștii de Frontieră din Galați au confiscat zeci de parfumuri contrafăcute

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Marocanul, anchetat în cazul dublei crime de la Iași, face declarații șocante: „Nu mă întorc acolo, e un câine rău!”

În timpul efectuării cercetărilor, tânărul a menționat că a achiziţionat bunurile de la un prieten, cu scopul de a le comercializa.

Potrivit prevederilor legale, a fost luată măsura reţinerii bunurilor descoperite, în vederea expertizării acestora pentru a se stabili autenticitatea lor.



În cauză, oamenii legii efectuează cercetări pentru punerea în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare. 

Citeste si: Persoane reţinute pentru trafic de droguri de risc şi mare risc, la Vaslui


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si