În noaptea de 5 spre 6 mai, în jurul orei 01.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Prahova au fost sesizați de către o femeie despre faptul că la Hipodromul Ploiești se află mai multe cabaline care nu sunt îngrijite corespunzător, potrivit Observatorul Prahova.

Animalele nu se aflau în pericol, cu excepția a 5 exemplare

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă, formată din polițiști ai Secției nr.4

de Poliție Ploiești, împreună cu polițiști ai Biroului pentru Protecția Animalelor, iar în urma verificărilor preliminare efectuate, s-a constatat faptul că animalele nu se aflau în stare de pericol și nici nu au fost identificate cadavre ale cabalinelor.

Citește și: Câinii de la Cernobîl, diferiți de ceilalți, conform descoperirilor oamenilor de știință

În cursul dimineții, cercetările au fost continuate de polițiștii Biroului pentru Protecția Animalelor, fiind identificate, în total 42 de cabaline, microcipate, care prezentau o stare generală bună, cu excepția a 5 exemplare care prezentau un aspect neîngrijit, fără a necesita, însă, emiterea unui ordin de plasare într-un alt adăpost.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Totodată, cu ocazia examinării vizuale a cabalinelor nu au fost identificate leziuni pe suprafața corporală a acestora. În cauză, polițiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a situației de fapt. 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si