8 identități false în doar 9 luni. Pare un scenariu de film american, însă este povestea unui bărbat în vârstă de 48 de ani din București, care avea mai multe funcții toate false. Bărbatul avea în total 8 ștampile cu tiparul unor instituții publice de stat pe care le-a comandat de la un centru de printare. Cu acestea putea înființa, putea autentifica diverse documente și putea să eșaloneze plăți.

Citește și: VIDEO- O nouă țeapă în mediul online. Cum au fost păcăliți cumpărătorii unui site de electrocasnice

A fost denunțat chiar de angajatul care făcea ștampilele

Totul a ieșit la iveală după ce unul dintre angajați s-a îngrijorat când a văzut că același om comandă parafe cu funcții diferite. Astfel că a luat decizia de a-l denunța.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

În cadrul perchezițiilor, polițiștii au descoperit în casa bărbatului mai multe documente de identitate false. Totodată, au aflat că suspectul este deja anchetat pentru constituirea unui grup infracțional organizat și evaziune fiscală.

Bărbatul a fost arestat 24 de ore de polițiști. Acum, cercetările continuă sub aspectul săvârșirii a 8 infracțiuni de falsificare a instrumentelor oficiale, fals material și uz de fals.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si