Polițiștii s-au chinuit timp de minute bune să introducă bărbatul în mașină, însă cei din zonă au fost șocați de modul în care aceștia au procedat. Polițiștii spun că bărbatul de 49 de ani a apelat fără motiv numărul de urgență 112. Omul se afla în stare de ebrietate.

Citeste si: Un tânăr de 17 ani a fost dat dispărut. Minorul este de negăsit

Bărbatul s-a ales cu două amenzi contravenționale, în total de 1200 de lei – 1000 de lei pentru apelare abuzivă la 112 și 200 de lei pentru tulburarea liniștii publice.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe imaginile surprinse de trecători se observă cum bărbatul încătușat reușește să își deschidă cătușele și să iasă pe cealaltă ușă.
"Filmează că şi noi am filmat! I-ai rupt dinții din gură la tata meu, că s-o sfădit cu mama!", strigă o femeie.

Citeste si: Răzbunare ca în filme în Drobeta-Turnu Severin. Un tânăr a fost filmat când dă foc unei maşini

Un adolescent din județul Dâmbovița a terorizat o localitate întreaga. Băiatul îi punea pe oameni să își dea palme și îi posta pe internet

Un tânăr în vârstă de 17 ani din localitatea Doiceşti din județul Dâmbovița a terorizat întreaga localitate. Adolescentul îi punea pe vecini să îşi dea palme sau să facă flotări, îi filma, iar apoi posta imaginile pe rețelele de socializare.

Citeste si: Un adolescent din județul Dâmbovița a terorizat o localitate întreaga. Băiatul îi punea pe oameni să își dea palme și îi posta pe internet

Câteva minute în care adolescentul s-a crezut interesant se pot transforma cu ușurință în câţiva ani petrecuți în spatele gratiilor.

Actele de teribilism ale unui adolescent de 17 ani din județul Dâmboviţa, care a făcut tot posibilul să le arate prietenilor de pe TikTok cât este de interesant, l-a adus într-o celulă a autorităților.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si