Polițistul renumit susține că  se disting două mari categorii de hoţi care "lucrează" pe teritoriul Spaniei. În primul rând, există hoţii din Europa de Est, adică România şi Croaţia, şi hoţii din Cuba şi Columbia.

Într-un interviu acordat jurnaliștilor de la  Hoy Aragon, ofițerul spaniol susține că infractorii, pe care el şi colegii îi numesc "Rabos" (n.red. băieţii răi), au metode extrem de avansate depune în aplicare jafurile: aceștia studiază locul înainte, dar şi traseele de patrulă ale oamenilor legii.

Citește și: VIDEO- Scene de coșmar în Franța, la Annecy! Șase copii și un adult au fost înjunghiați într-un parc

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

"Acești infractori sunt foarte alunecoși și plini de suspiciuni. Vin, comit furtul și apoi pleacă. De obicei, îi urmărim în momentul în care intră, dar suntem capabili să îi demascăm și pe cei mai deștepți. Ei evită sensurile giratorii și intră în străzi secundare pentru a vedea dacă ne întâlnim frontal cu ei când se întorc. Intră în centre comerciale sau magazine cu ferestre mari pentru a se uita prin ele și a ne detecta", a dezvăluit renumitul polițist spaniol.

Ce sunt "cheile magice", instrumentul cu care hoții români dau lovitura în Spania

Mai mult, omul legii a mai povestit că infractorii specializați în spargeri și jafuri folosesc aşa-numitele "chei magice". Prin aceste instrumente, hoții reușesc să deschidă aproape orice tip de lacăt sau încuietoare.

Citește și: Tragedie de neimaginat în Spania! O româncă și fiul ei s-au stins din viață după ce s-au electrocutat în piscină

Totodată, omul legii a mai adăugat că această metodă cu "cheile magice" este folosită în special de hoții românii şi cei cubanezii care dau jaf după jaf în zona Zaragoza. Mai mult, potrivit polițistului, se pare că bandele de hoţi din România nu primesc străini în rândurile lor, spre deosebire de cei sud-americani ale căror grupuri infracţionale au compoziție mixtă, cu cetăţeani de toate naţionalităţile.

Citește și: Detalii de ultimă oră despre copilul care a fost salvat dintr-un bazin cu apă, în Timiș! Micuțul s-a stins din viață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si