Doi bărbați în vârstă de 17 și 21 de ani au fost reținuți de către polițiștii din Timiș, fiind suspectați de furt calificat în formă continuă.

Polițiștii din Timiș au reținut mai mulți indivizi acuzați de spargeri

La data de 12 iunie, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat un bărbat în vârstă de 17 ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt calificat în formă continuată din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, fiind condus la sediul poliției pentru audieri.

Citește și: Înșelate prin metoda ”covorul”. Două bătrâne din Gherla au rămas fără economii în urma unei înșelătorii

De asemenea, în data de 13 iunie 2023, polițiștii Postului de Poliție Giroc au depistat în municipiu Timișoara un alt bărbat în vârstă de 21 de ani, bănuit de săvârșirea aceleiași infracțiuni, acesta fiind condus la sediul poliției pentru audieri, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore. În fapt, în cursul lunii iunie 2023, cei doi bărbați ar fi sustras bunuri din mai multe autoturisme din localitatea Giroc, județul Timiș, precum și scule si o trotinetă electrică de pe terasa unui aprtament situat pe Calea Timișoarei din aceeași localitate”, a transmis IPJ Timiș.

Citește și: Percheziții la persoane bănuite de înșelăciune, fals în înscrieri sub semnătură privată și uz de fals

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Cei doi au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, fiind introsuși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

Mai multe persoane bănuite de furt calificat au fost identificate și duse la audieri, în urma unor percheziții domiciliare în Oravița.

Citește și: VIDEO- Percheziții de ultim moment: persoane acuzate că ar fi cerut 20.000 de euro pentru a rezolva problemele prin ritualuri de vrăjitorie

La data de 12 iunie, polițiștii de la Poliția Orașului Oravița au pus în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară emise de Judecătoria Oravița, în orașul Oravița și zona rurală limitrofă, la persoane bănuite de furt calificat.

Citește și: Percheziții domiciliare în Oravița, la persoane bănuite de furt calificat. Opt persoane, duse la audieri

Astfel, opt persoane au fost duse la audieri, pe numele acestora fiind emise mandate de aducere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si