Close sidebar
Close sidebar

Polițiștii efectuează percheziții în două județe, într-un dosar de înşelăciune. Indivizii vindeau fictiv mașini pe internet

Marți, 19 aprilie 2022, la orele dimineții, oamenii legii efectuează trei percheziții în județele Ilfov și Vaslui, într-un dosar de înşelăciune. Persoanele suspectate ofereau spre vânzare maşini prin licitaţie pe un site de anunţuri, iar după primirea banilor ceruți prin transfer bancar, nu mai puteau fi contactaţi, prejudiciul fiind de peste 30.000 de lei.

Alexandra Costea,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

"În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului De Poliţie Judeţean Prahova – Serviciul de Investigaţii Criminale pun în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, în judeţele Ilfov şi Vaslui, la locuinţele unor persoane bănuite de înşelăciune. Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada august 2021- aprilie a.c., persoanele bănuite ar fi oferit spre vânzare, prin licitaţie, autovehicule, prin intermediul unui site de anunţuri. Ulterior primirii sumelor de bani solicitate prin transfer bancar, aceştia nu mai puteau fi contactaţi de către cumpărători",  se percizează într-un comunicat transmis în această dimineață de Inspectoratul General de Poliție.

Cum au câștigat peste 30.000 de lei din vânzări fictive

În urma celor trei percheziții efectuate în județele Ilfov și Vaslui, oamenii levii vor duce la audieri doi suspecți din dosar.

Persoanele în cauză postau pe internet anunțuri false despre vânzarea unor autoturisme, apoi solicitau plata prin transfer bancar. Imediat după ce banii erau virați în cont vânzătorii fictivi dispăreau fără urmă, fără să mai poată fi contactați.

Citeste si: Raed Arafat are COVID-19: După un test rapid administrat de mine acasă, am ieşit COVID pozitiv

Prejudiciul pe care suspecții l-au cauzat are o valoare totală de peste 31.500

de lei. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Pentru efectuarea celor trei percheziții, suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române. 

Citeste si: O femeie a murit carbonizată în scara unui bloc din Pitești

La activităţi participă şi luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale Prahova.

Citeste si: Povestea pe scurt a dosarului „Gala Bute”. I-a adus Elenei Udrea o condamnare la 6 ani de închisoare

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI