Surse din randul anchetatorilor sustin ca politistii ieseni au verificat in principal contractul încheiat de firma transportatoare cu Palatul Copiilor, în conditiile în care în masina se aflau 31 de persoane, desi existau doar 25 de locuri.

Potrivit reprezentantilor Maxibus Trans SRL, la semnarea contractului cu Palatul Copiilor, firma transportatoare nu ar fi fost informata în privinta numarului de pasageri care urma sa faca deplasarea catre Arad, informeaza news.ro.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Ancheta este facuta de IPJ Brasov, politistii ieseni doar acorda sprijinul. Toate detaliile vor fi oferite de Politia Brasov”, a declarat Anca Vajiac, purtatorul de cuvant al Politiei judetului Iasi.

Ministerul Sanatatii a anuntat ca în autocarul rasturnat în localitatea brasoveana Persani se aflau 31 de persoane- 28 de copii si trei adulti. Copiii, care aveau varste între 12 si 17 ani, o parte dintre ei de la Colegiul National de Arta "O. Bancila", erau componenti ai ansamblului folcloric Hora. Ei plecasera de la Palatul Culturii din Iasi si mergeau catre Arad, pentru a participa la un festival international.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si