Tanarul in varsta de 19 ani este din Ocna Mures si este cercetat pentru mai multe infractiuni rutiere. Marti, pe 5 iunie in jurul orei 15.20, politistii Compartimentului Rutier Campia Turzii l-au oprit in timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 constatand ca prezenta simptome ale consumului de substante interzise.

Tanarul a fost condus la o unitate medicala unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii naturii substantelor consumate, arata bzc.ro.

Politistii i-au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, suspendandu-i permisul.

Marti, in jurul orei 18.25, tanarul s-ar fi urcat din nou la volan, iar pe raza localitatii Luna a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat, de 66 de ani, din Bucuresti. in urma accidentului, tanarul a fost ranit usor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe numele acestuia, politistii au deschis un nou dosar pentru comiterea infractiunilor de „vatamare corporala din culpa”, „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante” si „conducerea unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

 

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si