Close sidebar
Close sidebar

Politistii i-au luat permisul pentru ca l-au prins drogat la volan, iar cateva ore mai tarziu s-a suit din nou in masina si a provocat un accident grav!

Un tanar de 19 ani din Alba a fost prins conducand sub influenta drogurilor de catre politistii din Campia Turzii, care i-au suspendat permisul. Mai tarziu, individul a urcat din nou la volan si a produs un grav accident de circulatie, tamponand frontal un alt autovehicul.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Tanarul in varsta de 19 ani este din Ocna Mures si este cercetat pentru mai multe infractiuni rutiere. Marti, pe 5 iunie in jurul orei 15.20, politistii Compartimentului Rutier Campia Turzii l-au oprit in timp ce conducea un autoturism pe strada 1 Decembrie 1918 constatand ca prezenta simptome ale consumului de substante interzise.

Tanarul a fost condus la o unitate medicala unde i-au fost prelevate mostre biologice in vederea stabilirii naturii substantelor consumate, arata bzc.ro. Politistii i-au intocmit un dosar penal pentru infractiunea de „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante”, suspendandu-i permisul.

Marti, in jurul orei 18.25, tanarul s-ar fi urcat din nou la volan, iar pe raza localitatii Luna a patruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un barbat, de 66 de ani, din Bucuresti. in urma accidentului, tanarul a fost ranit usor.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Pe numele acestuia, politistii au deschis un nou dosar pentru comiterea infractiunilor de „vatamare corporala din culpa”, „conducerea unui vehicul sub influenta alcoolului sau a altor substante” si „conducerea unui vehicul de catre o persoana careia exercitarea dreptului de a conduce i-a fost suspendata.

 

Sursa: Libertatea

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI