Polițiștii ieșeni au intrat în camera de cămin a unui student student, pentru a verifica un prosop cu litera Z.
Studentul a pus prosopul la uscat împăturit în două, iar pe partea dinspre stradă se vedea ca și cum ar fi litera Z al armatei ruse.

Citeste si: Gimnastele din Ucraina, refugiate la Iași

Administratorul căminului și oamenii legii au urcat în camera de cămin a studentului.

În realitate, imaginea de pe prosop era altceva.
Era vorba de un cal în grajd, iar litera Z era de fapt poarta în spatele căruia stătea animalul.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a unei polițiste din Iași. A murit și a lăsat trei suflete în urmă

La căminele studențești din campusul Tudor Vladimirescu din Iași sunt cazați numeroși refugiați din Ucraina, acesta fiind motivul pentru care un alt student a anunțat administratorul căminului și polițiștii că la fereastra unei camere de la etajul 5 se află afișat un steag cu „Z”, semnul invaziei rusești.

Citeste si: 12 refugiați ucraineni, dispăruți în România, după ce ar fi trecut ilegal granița

12 refugiați ucraineni au dispărut după ce au trecut granița ilegal

12 refugiați din Ucraina sunt de negăsit, după ce au trecut granița ilegal în România. Aceștia sunt căutați prin munte, pe vârful Pop Ivan, situat la 1900 m atitudine.

Citeste si: VIDEO- O tânără din Iași a fost lovită în noaptea zvonului despre explozia prețului la combustibil pentru că nu a respectat rândul la benzinărie. Fata a fost dusă la spital

Autoritățile au fost informate noaptea trecută, după ce rudele lor ar fi sunat la 112 când au văzut că aceștia sunt de negăsit.  O femeia care a intrat în țară prin punctul de la  Sighetul Marmației, a sunat în jurul orei 1:30 la 112, spunând că soțul ei dar și fiul lor major vor trece granița în România ilegal, prin Munții Maramureșului. În zonă a fost trimis și un elicopter SMURD, dar nu a putut survola din cauza ceții.

Citeste si: VIDEO- Mii de refugiați din Ucraina în adăpostul de la Romexpo. Anastasia și cei doi copii au fost nevoiți să își părăsească țara: ”Nu am vrut să plec”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si