Bărbatul în vârstă de 33 de ani care a organizat plimbarea cu barca pe râul Mureș, în urma căreia un copil în vârstă de 3 ani și-a pierdut viața, a fost reținut pentru 24 de ore.

Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

”Salvatorii au reluat căutările în această dimineață, la ora 09:00, dar până la această oră fără niciun rezultat. Operațiunea de amploare se desfășoară atât aici în județul Timiș, cât și județul Arad, de unde grupul de 12 persoane au plecat seara trecută cu barca. Aici, în județul Timiș, peste 20 de pompieri și o echipă de 4 scafandri caută neîncetat trupurile neînsuflețite ale celor patru persoane. Salvatorii ne spuneau că nu mai speră într-o minune, adică să-i mai găsească pe aceștia în viață.

S-au stopat azi-nopate, în jurul orei 02:00, căutările pentru că s-a făcut întuneric și nu s-a mai putut face nimic. Acum, pe lumină, speră salvatorii să poată vedea mai bine și să găsească cele patru persoane.

Cât despre cel care a condus barca seara trecută, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore. El a fost testat cu alcooltest și a reieșit o alcoolemie de 0,31 mg/l.”, transmite Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si