Close sidebar
Close sidebar

Politistii locali din Timisoara patruleaza pe rau. Poarta veste de salvare si sunt pregatiti pentru orice urgenta. „Lebede, hidrobiciclete deturnate, care ar putea fi urgenta?”

Politistii locali din Timisoara au intrat la apa. La propriu! In premiera nationala, agentii patruleaza pe rau. In loc de veste anti-glont poarta veste de salvare.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

N-a fost atata siguranta si incredere pe apa de la atestarea orasului Timisoara incoace! Agentii locali care patruleaza, incepand de azi, pe raul Bega, sunt gata sa faca de rusine trupele Garzii de Coasta americane!

"Sunt in cabina salupei cu care patrulam pe canalul Bega cu o viteza de trei, patru noduri (7 kilometri/ora) pentru a observa malurile canalului"


"Avem ambarcatiunea Politiei Locale, unica in Romania. Motor de 70 de cai putere, dotata cu sirena, girofar si reflector de noapte foarte puternic"

"Lebede, hidrobiciclete deturnate. Nu stiu, nu imi imaginez ce urgenta ar putea sa fie. Poate macar o sa fie inca un punct de notorietate"

Citeste si: Acesta este satul uitat de lume, în care mai locuiesc doar 5 familii! Dezastrul care a dus la depopularea satului Pardoși, din Buzău- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

O caruta de bani au investit autoritatile locale in ambarcatiunea de politie, iar edilii se lauda cu o idee unica in tara noastra.

"30 de mii de euro a fost investitia. Foarte mult. Banii puteau fi folositi in alta parte.

Bani aruncati pe apa Begai"

Politistii locali au o explicatie pentru patrularea… acvatica. Este extrem de utila mai ales pentru ca malurile Begai au fost reabilitate si trebuie ingrijite. Deocamdata agentii de la… Biroul Naval vegheaza luciul apei dupa-amiaza si noaptea in doua schimburi.

Dana Seracin, purtator de cuvant Politia Locala Timisoara

"Au fost de-a lungul timpului situatii in care unele persoane au deteriorat, au distrus aceste investitii facute din bani publici"

Banatenii s-au obisnuit deja cu misiunile… ciudate ale politistilor locali. In ultimii ani au pazit palmierii si panselutele din centrul orasului si au vegheat de la balconul Operei cu… binoclu. 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI