Faptele s-ar fi petrecut in anul 2005, cand ofiterul de politie, fost fotbalist al echipei Steaua, lucra la sectia 11 din Capitala. Din informatiile procurorilor, acesta ar fi avut o adevarata relatie de prietenie cu patronul unui restaurant chinezesc de pe raza sectiei, folosit drept acoperire pentru o retea de trafic de persoane. Politistul l-ar fi informat pe liderul retelei, Zhang Jian Jun, zis Mihai, despre plangerile facute de vecini pe numele acestuia.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Politist: Mihaita, vezi ca avem o lucrare cu jegoasa aia, ti-a facut o reclamatie…
Zhang: Cine?
Politist: Aia, vecina ta, de la 42.
Zhang: Vai de mine, eu incep sa fac treaba cu muncitorii, cu canalizarea din curte. A zis ca vine apa la ei, ce apa vine la ei?
Politist: Nu numai aia scrie, scrie multe, iti aduc eu aia sa o citesti maine.

Hai sa ne vedem pe la 14:30.
Zhang: In ultima perioada are numai prostii in cap, a innebunit.
Politist: Dar sa vezi ce spune acolo, ca se fac dansuri, bai, saune, muzica, petreceri, discoteci. Toate alea le scrie ea, intelegi, in reclamatie.
Femeia, contactata de echipa Kanal D, a recunoscut ca a depus mai multe plangeri pe numele restaurantului si ca nu ar fi primit solutie la niciuna dintre ele.
Si ea avea banuieli ca patronul era protejat de autoritati. Potrivit procurorilor, nu numai politistii ar fi frecventat restaurantul-bordel, ci si alte zeci de persoane din institutiile de forta ale statului. Acestea, insa, nu ar fi facut parte din dosar, desi apareau pe interceptari. Procurorii nu ar fi reusit sa stranga suficiente probe impotriva lor, pentru ca niciunul dintre cei implicati in dosar nu a recunoscut la audieri vreo implicare.
Politistul acuzat spune ca niciodata nu ar fi comis o asemenea fapta si ca este gata sa raspunda autoritatilor pentru orice nelamurire.
In urma dosarului instrumentat de procurorii DIICOT, liderul gruparii a fost condamnat la 5 ani de inchisoare cu executare pentru trafic de persoane.
Ceilalti inculpati din dosar au primit pedepse de pana la 3 ani cu suspendare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si