Director general al Poliţiei Sector 3, Adrian Bratu, sustine insa ca paznicul surprins de jurnalistii de la Digi24 nu pazeste curtea institutiei si nici masinile politiei.

"Omul probabil nu-şi cunoşte în totalitate atribuţiile pe care le are. Nu are în atribuţie să păzească nici curtea poliţiei locale, nici maşinile poliţiei locale. Asta se face de către salariaţii noştri”, a declarat acesta.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Firmele vor incasa in urmatorii 4 ani peste 17 milioane de euro de la Primaria Sectorului 3, informeaza Digi24. Doar ca obiectul contractului încheiat de Primăria Sectorului 3 cu cele două firme se suprapune cu unul din scopurile înfiinţării poliţiei locale, adica paza obiectivelor aflate în administrarea primăriei.

Initial, primaria trebuia sa asigure paza a caterva obiective. Prin angajarea celor doua firme s-au creat 50 de posturi de paza, undele care nu presupun institutii din subordinea primariei. De exemplu, acum doi ani, tot primaria Sectorului 3 a angajat o firma sa pazească băncile şi pergolele de pe bulevardul Unirii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si