Beatrice Comaniceanu, avocat: "Au fost loviti cu picioarele, au fost batuti, desi se aflau la pamant si cu catusele la spate."

Ceea ce inseamna suficiente motive pentru ca tinerii sa se transforme din suspecti, in victime, crede acest avocat. Modul in care au intervenit oamenii legii pare sa depaseasca barierele uzului legal de forta.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Beatrice Comaniceanu, avocat: "In aceste imagini, desi le vad pentru a doua, a treia oara, observ ca, desi s-au opus incatusarii, au fost incatusati la un moment dat, dar atitudinea domnilor politisti nu este demna pentru aceasta uniforma. Experienta pe care ar trebui sa o aiba pe strazile Capitalei nu este aceea de a-I opri si de a-I lovi, indiferent de ceea ce au facut. Mai ales ca acestia nu au ripostat, nu aveau arme asupra lor, doar s-au sustras si n-au vrut sa opreasca la momentul respectiv."

Iar pentru asta vor fi si ei pedepsiti. Soferul are deja dosar penal, pentru ca a condus sub influenta bauturilor alcoolice, nu a oprit la semnalul politistilor, iar masina nu era inmatriculata.
Chiar si asa, tinerii pot depune plangere impotriva oamenilor legii.

Beatrice Comaniceanu, avocat: "Normal ca sunt si cazuri in care poti sa castigi impotriva autoritatilor statului, chiar impotriva politistilor, pentru ca si ei sunt oameni si mai gresesc."

Cat de mare a fost greseala... urmeaza sa stabileasca superiorii lor, care vor anunta daca si ce masuri disciplinare vor fi luate fata de agentii implicati.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si