Polițiștii sunt în alertă, după ce un adolescent a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

"Astăzi, în jurul orei 18.00, Poliția Municipiului Lupeni a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că fiul acesteia, Codrea Yanis, în vârstă de 15 ani, a plecat voluntar de la domiciliu în dimineața zilei de 06 iunie 2023, afirmând că merge la Petroșani, însă nu am mai revenit la domiciliu și nici nu răspunde la telefon.

Citește și: Noi detalii în cazul fetei găsite fără suflare în Sectorul 4. Un bărbat din Suceava este căutat ca suspect în acest caz

Semnalmente: 1,53 m. înălțime, greutate 50 kg., ochi verzi, ten deschis, fără semne particulare. La data plecării voluntare, minorul purta un hanorac negru, pantaloni de trening negri, iar în picioare purta o pereche de pantofi sport și avea asupra sa un rucsac. Polițiștii desfășoară activități în vederea identificării minorului, care a fost dat în urmărire națională. Persoanele care dețin informații utile depistării acestuia sunt rugate să apeleze numărul de ur gență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate de unități de Poliție.", anunță autoritățile. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește și: Rudele minorei găsite fără suflare în Sectorul 4 rup tăcerea. „Mi se părea și mie fața lui foarte ciudată''

Noi detalii în cazul fetei găsite fără suflare în Sectorul 4. Un bărbat din Suceava este căutat ca suspect în acest caz

Cazul fetei de 12 ani găsită decedată în apartamentul din Sectorul 4 cutremură o întreagă țară.

Mama sa, Simona, a fost găsită în Spania și audiată. În continuare, un bărbat din Suceava este căutat ca suspect în acest caz.

În cazul minorei ucise  și ascunse în lada unui pat, un bărbat din satul Sf. Ilie, comuna Șcheia este căutat drept principal suspect. Marcel Ilie Șerbiuc este cunoscut în satul Sfântu Ilie. Acesta a copilărit acolo, dar a plecat în urmă cu mulți ani în străinătate, la muncă.

Citește și: Ea este fetița ucisă în apartamentul din Sectorul 4 al Capitalei

Bărbatul este căutat la nivel internațional, aflându-se în Spania, ori potrivit altor surse, în Olanda. Acesta este suspectat că ar fi ucis-o pe fata de 12 ani, găsită  în apartamentul din Sectorul 4.

Citeste si: Monica Tatoiu a povestit un moment care a marcat-o din copilărie: „Ce bătaie am luat! Nu am depășit niciodată viteza, trec doar pe trecerea de pietoni.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul transmis de Prințesa Anne după ce a fost lovită de un cal. Care este starea de sănătate a sorei Regelui Charles- radioimpuls.ro

Mai mult decât atât, Simona, mama fetei, este și ea suspectă în acest caz. Aceasta a fost reținută în Spania și audiată.

Citește și: Un bebeluș ar fi fost vândut din spital, pentru 10.000 de euro, de către o șefă de la DGASPC

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si