Eugen Stan a fost dus din arest la Parchetul General joi.

Sectia de urmarire penala si criminalistica din cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie a preluat in 10 ianuarie dosarele privind savarsirea a trei infractiuni de agresiune de catre politistul Eugen Stan, precum si a unei infractiuni de agresiune, dar si un dosar de agresiune constituit in urma unei plangeri din 2016 in care a inceput urmarirea penala in rem.

Institutia a explicat ca preluarea acestor dosare "are ca temei necesitatea verificarii tuturor faptelor cu un mod de operare asemanator comise pe raza municipiului Bucuresti si a judetului Ilfov, calitatea de angajat al Ministerului Afacerilor Interne pe care o are inculpatul Stan Eugen, complexitatea celor doua cauze data de numarul mare al persoanelor vatamate, de multitudinea probelor care trebuie administrate si de varietatea mijloacelor de proba, precum si impactul deosebit creat in societate prin comiterea unor asemenea fapte.

Eugen Stan lucreaza din 2010 in Brigada Rutiera, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de sofer al unui sef din Politie, este casatorit si are doi copii. Anul trecut, ar fi incercat sa abuzeze o femeie, iar in 2012 ar fi abuzat o fetita, in Sectorul 6 al Capitalei.

Cele mai recente victime ale barbatului sunt doi copii de 5

si 9 ani din Sectorul 6 al Capitalei, agresati in liftul unui bloc.

Anchetatorii verifica inclusiv 15 dosare de agresiuni comise incepand cu 2009 si ramase cu autor necunoscut pentru a stabili daca politistul este autorul lor.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si