Close sidebar
Close sidebar

Politistul care a agresat doi copii intr-un bloc din Bucuresti, arestat pentru 24 de ore

Barbatul care a agresat, vineri dimineata, doi copii in liftul unui bloc din Bucuresti a fost retinut luni pentru 24 de ore, dupa mai multe ore de audieri.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

"La data de 08.01.2018, procurori criminalisti din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti au dispus punerea in miscare a actiunii penale si retinerea pentru o perioada de 24 de ore fata de inculpatul S.E. sub aspectul savarsirii a doua infractiuni de agresiune", anunta Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Conform sursei citate, "in ziua de 05.01.2018, in intervalul orar 10:10-10:55, in incinta unui bloc din sectorul 6 – in lift si pe palierul etajului 8- inculpatul S. E. a pupat-o pe obraji, pe gura si in zona abdominala si i-a pus mana in zonele intime persoanei vatamate, minora, in varsta de 5 ani si l-a pupat pe obraji pe minorul in varsta de 9 ani".

"In cauza urmeaza sa fie sesizat judecatorul de drepturi si libertati din cadrul Judecatoriei Sectorului 6 in vederea luarii masurii arestarii preventive a inculpatului pe o durata de 30 de zile.

Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti si Serviciul Omoruri din cadrul Directiei Generale de Politie a Municipiului Bucuresti, inclusiv cu privire la eventuala implicare a persoanei in cauza in fapte similare", precizeaza Parchetul Tribunalului Bucuresti.

Barbatul a fost prins de politisti luni dimineata. Agresorul este politist in cadrul Brigazii Rutiere a Capitalei, iar la audieri a recunoscut faptele. El ar fi fost recunoscut de catre colegii sai, care l-au denuntat duminica dupa-amiaza.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Politistul se numeste Eugen Stan si lucreaza de 10 ani in Brigada Rutiera, fiind transferat de la Jandarmerie pe un post de sofer al unui sef din Politie, este casatorit si are doi copii.

Anul trecut ar fi incercat sa abuzeze o femeie, iar in 2012 ar fi abuzat o fetita, tot in Sectorul 6 al Capitalei.

Aproape trei sute de politisti au fost mobilizati, in ultimele trei zile, pentru cautarea barbatului care a agresat doi copii in liftul unui bloc din cartierul Ghencea si au fost date publicitatii imagini cu acesta, suprinse de camarele video

din bloc. De asemenea, politistii au gasit si alte camere de supraveghere care l-au surprins pe barbat.

Agresiunea a avut loc vineri, cand doi copii in varsta de cinci si noua ani au fost agresati in liftul unui bloc din Ghencea. Cand au scapat, copiii au povestit parintilor ce au patit, iar acestia au depus o plangere la Sectia 22 din Capitala.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI