Close sidebar
Close sidebar

Politistul care a agresat doi minori in lift, filmat si in 2012 cand isi urmarea victima de 7 ani pe strada!

Eugen Stan este suspect in mai multe cazuri de agresiune asupra copiilor.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Eugen Stan a fost retinut luni, dupa ce vineri a fost filmat in timp ce agresa doi copii intr-un lift dintr-un bloc din Drumul Taberei.

S-a aflat ca este agent la Politia Rutiera, iar surse apropiate anchetei au dezvaluit ca Stan a devenit suspect si in alte cazuri de agresiune similara. 

"Surse judiciare ne-au confirmat că Stan este autorul altor două infracţiuni de acelasi gen, petrecute cu ani în urmă şi rămase cu autor necunoscut. Modul de operare este similar. Într-unul din cazuri, anchetatorii de la Poliţia Capitalei au avut la îndemână chiar şi imagini video, în baza cărora ar fi putut identifica autorul. N-au făcut-o”, a dezvaluit activenews.ro.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Primul caz s-a petrecut pe 2 noiembrie 2009, cand o fata de 14 ani a fost atacata in lift, iar al doilea trei ani mai tarziu, pe 22 octombrie 2012, cand o fetita de 7 ani a fost agresata.

"De la sediul şcolii au fost obţinute înregistrări ale camerelor de supraveghere video montate în exterior şi care surprind momentul în care un bărbat cu semnalmentele agresorului se deplasează pe stradă, la câţiva metri în spatele minorei, către locuinţa acesteia", scrie activenews.ro.

"Pe drumul dinspre şcoală spre casă (circa 200 m), minora a remarcat pe aleea de la bloc, mergând în faţa ei şi intrând în bloc (prevăzut cu interfon şi cartelă de acces, dar nefuncţional), un bărbat necunoscut.

Când ea a intrat pe holul blocului, l-a observat pe acel bărbat aşteptând în faţa liftului. Acesta a întrebat-o la ce etaj locuieşte, ea i-a răspuns că la etajul 6, iar el i-a spus că stă la 3 şi că o duce el cu liftul', a povestit fetita

"În lift,  bărbatul a pupat-o pe gură. Au mers cu liftul până la et. 4, au coborât, apoi el a luat-o în braţe şi a urcat cu ea spre etajul 5.

Pe ultimele trepte, el a coborât-o din braţe şi a supus fetiţa la fapte abominabile (ele sunt menţionate în raportul poliţei, dar nu pot fi reproduse pentru publicul larg). Agresorul a lăsat apoi fetiţa să plece, iar el a coborât", s-a relatat despre agresiunea din 2012.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI