Bărbatul polițist a fost reținut pentru 24 de ore. Acesta a accidentat o femeie în vârstă de 33 de ani din comuna Brastavățu, județul Olt, care mergea spre locul de muncă. 

În urma testelor efectuate de polițiști, s-a constatat că șoferul se afla sub influența băuturilor alcoolice, dar și a substanțelor psihoactive. În urma impactului, pietonul a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportat la spital.

Când au ajuns la fața locului polițiștii au văzut că la volan se afla o femeie, de 24 de ani. În urma unor cercetări polițiștii au descoperit că la volan nu s-ar fi aflat femeia, ci un bărbat în vârstă de 21 de ani, polițist în Constanța.

Citește și: VIDEO- Salvare spectaculoasă în munți. O turistă a fost salvată cu elicopterul după ce a căzut 45 de metri în gol

Tânărul a fost reținut

Tânărul polițist în vârstă de 21 de ani a fost reținut pentru 24 de ore în urma unei decizii a Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În momentul accidentului se mai aflau în mașină și doi elevi de la școala de poliție de la Câmpina, potrivit unor surse apropiate anchetei, spune gazetanoua.ro. 

"Din primele verificări, polițiștii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicat un autoturism, ce ar fi fost condus de o tânără, în vârstă de 24 de ani, din municipiul Caracal și un pieton, respectiv o tânără, în vârstă de 33 de ani, din comuna Brastavățu, județul Olt.

Citește și: VIDEO- Polițist beat și drogat la volan. Individul este cercetat în libertate

Întrucât a existat bănuiala rezonabilă că la volanul autoturismului s-ar fi aflat o altă persoană decât cea indicată inițial, polițiștii au efectuat verificări, în urma cărora s-a stabilit faptul că autoturismul a fost condus de un tânăr, în vârstă de 21 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt", a transmis IPJ Olt.

Șoferul polițist avea o valoare de 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat, după cum a arătat testarea cu aparatul etilotest și în urma testării cu aparatul drugtest au ieșot două substanțe.

Citește și: Șoferul drogat care a provocat tragedia de la 2 Mai riscă închisoare pe viață/ Avocat: ”Am cerut parchetului să îi schimbe încadrarea faptei lui Vlad Pascu în omor calificat”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si