În ianuarie 2022, polițistul Constantin Popescu a lovit-o mortal pe Raisa pe trecerea de pietoni, în vârstă de doar 13 ani. Astăzi, la mai bine de doi ani de la tragedie, tânărul și-a primit pedeapsa definitivă de 3 ani de închisoare cu executare și plata unor daune morale de 700 000 de euro.

Polițistul care a ucis-o pe Raisa va sta după gratii 3 ani

Inițial, polițistul a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, fiind acuzat de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă, însă decizia a fost atacată cu apel. Astăzi, marți, 13 august, polițistul a aflat că va intra după gratii pentru 3 ani. Decizia pronunțată astăzi s-a schimbat radical de cea inițială.

Citește și: Pompierii răniți în urma exploziilor de la Crevedia, decorați de președintele Klaus Iohannis. ,,Apreciere pentru curajul, devotamentul şi spiritul de sacrificiu de care au dat dovadă''

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: A renunțat la viața din SUA și și-a cumpărat o insulă în Finlanda cu banii de-o garsonieră confort redus în România- antena3.ro

„Dosarul Raisa a ajuns la final! 3 ani cu executare pentru polițistul care a omorât-o pe Raisa și daune morale de 700 000 de euro! Decizia a fost schimbată aproape în totalitate. Diseară urmează să fie prima zi de detenție pentru polițist. Decizia este definitivă!”, a transmis avocatul Cuculis.

Amintim că pe data de 3 ianuarie 2022, pe Bulevardul Laminorului din Sectorul 1 al Capitalei, Constantin Popescu, aflat la volanul mașinii de poliției, a lovit în plin două fete care traversau trecerea de pietoni.

Raisa nu a mai avut nicio șansă de supraviețuire, în timp ce prietena ei a fost rănită.

În urma cercătorilor, polițistul circula cu mare viteză, iar rezultatul aparatului etilotest a fost unul negativ. Constantin Popescu activa ca polițist din anul 2017.

Citește și: Ce a observat Raisa cu puțin timp înainte de accident? Tatăl ei, împietrit de durere, după ce a aflat sentința polițistului.: ”A căzut cerul pe mine”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si