Close sidebar
Close sidebar

Polițistul care a mutilat o femeie, retrogradat din funcție

Femeia mutilata de un sef de politie, in urma unui accident, este pregatita sa-l dea in judecata pe omul legii.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Dupa ce v-am prezentat in exclusivitate povestea Anei-Maria, politistul a fost retrogradat din functie si mutat la munca de birou. Intre timp, femeia se pregateste de o interventie costisitoare, care i-ar mai putea sterge semnele adanci de pe chip.

Ieri s-a implinit o luna de la accidentul teribil. care a desfigurat-o pe Ana-Maria. Pe 28 decembrie, politistul din Pestera, care s-a urcat baut la volan a produs tragedia ireparabila. Omul legii a ramas in functie pana saptamana trecuta, cand am difuzat primul reportaj in acest caz tinut sub tacere.

Fostul sef de post nu mai lucreaza in comuna, ci a fost mutat la birouri, in Medgidia. Intre timp victima lui, Ana-Maria, a primit sute de mesaje de sustinere de la telespectatori impresionati de povestea ei.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Datorita lor, tanara a capatat incredere si putere de a se lupta pentru dreptate. Copiii ei ii sunt alaturi. In instanta, tanara mama nu vrea decat sa obtina suma necesara pentru interventiile chirurgicale.

Mai ales ca politistul care a mutilat-o nu s-a interesat vreodata de starea ei de sanatate.

Pe douasprezece februarie victima va fi supusa unei operatii la ochi.

Medicii ii vor reconstrui pleoapa, incercand sa-i redea vederea suta la suta. Un sprijin real in tot acest calvar a fost mama Anei-Maria, profund marcata de gestul politistului. Femeia vrea doar dreptate pentru fiica ei.

Marea temere a familiei este ca omul legii va scapa fara pedeapsa cu inchisoarea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI