Era a doua zi de Crăciun, iar Laura, lovită grav, a murit chiar înainte ca medicii să ajungă la ea. Andrei I, poliţistul care conducea maşina, a făcut la scurt timp după accident, un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii, sperând că astfel va primi de la judecători o pedeapsă de doi ani de închisoare, cu suspendare, sub supraveghere.

Judecătorii nu au fost de acord cu propunerea procurorilor, considerând că pedeapsa este prea blândă şi au cerut reanchetarea poliţistului la aproape un an de la producerea accidentului.

Aşa că, Andrei I. este acum cercetat din nou pentru indracţiunea de ucidere din culpă.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Laura avea doar 12 ani şi era în vacanţă, era dimineaţă, pe la ora 9, abia trecuse Crăciunul, când a fost călcată pe trecerea de pietoni, care era prevăzută cu marcaje şi indicatoare. Maşina condusă de Andrei I a intrat în plin în copila care nu a avut nicio şansă.

Poliţistul şi-a motivat fapta prin faptul că se grăbea pentru că fusese chemat de acasă pentru a participa cu echipa operativă la o misiune.



 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si