Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă familia Raisei, fetița care a murit în accidentul provocat din sectorul 1, anunță că polițistul Constantin Popescu, potrivit news.ro.
"Mai este încă un martor, cred eu, foarte important, pe care l-am identificat în urma audierii pe care am avut-o săptămâna trecută cu inculpatul Popescu, respectiv acel coleg care l-a dezbrăcat pe Popescu şi a schimbat geaca cu el. Acest coleg este de la Secţia 5, martorul respectiv, şi trebuie să vină să dea declaraţii de ce a făcut gestul acesta”,

declara, săptămâna trecută, avocatul Adrian Cuculis.

Citeste si: Soțul polițistei care s-a sinucis, săptămâna trecută, a șters toate pozele cu ea de pe rețelele de socializare. Gestul neașteptat al ofițerului

Minora accidentată va fi audiată cu privire la accident

Avocatul amintește și de audierea celei de-a doua fetițe rănite în accident care, după spusele specialiștilor, reprezintă o sursă importantă pentru dosar.
Fetița nu va fi audiată la Parchet pentru a nu reprezenta o tulburare pentru minoră.

”Nu putem să o audiem în Parchet. Mi se parte o chestiune mult prea intruzivă în viaţa ei şi, mai ales că este tulburată în urma accidentului, cererea a fost de audiere a domiciliul fetei şi aşteptăm să se pronunţe doamna procuror inclusiv pe această cerere”, spunea avocatul.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: În Marea Britanie, un bărbat a recunoscut polițiștilor că a condus fără permis peste 70 de ani

Polițistul a condus cu o viteză de peste 80 de km

Polițistul, care a condus cu viteză de peste 80 km. pe oră autospeciala deși nu se afla în misiune specială, lovind mortal una dintre cele două fetițe aflate în trecere, și-a ascuns fața sub o glugă și s-a urcat într-o mașină cu număr de Argeș care a demarat în trombă.

"Pe data de 13 ianuarie 2022, suspectul, agent de poliţie în cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Secţia 15 Poliţie, în timp ce conducea o autospecială de poliţie pe un bulevard din Sectorul 1, în momentul în care a ajuns la o trecere de pietoni, ca urmare a nerespectării limitei maximă de viteză admisă în localităţi, nu a acordat prioritate de trecere victimei şi a accidentat-o, provocându-i leziuni traumatice, ce au cauzat decesul imediat al victimei. Victima minoră, în vârstă de 13 ani, era angajată în traversarea carosabilului pe trecerea de pietoni. La acest moment, procurorul de caz apreciază cu privire la dispunerea unor măsuri preventive", a declarat Radu Călin.

Citeste si: După aproape trei săptămâni de la accident, Primăria Capitalei marchează trecerea de pietoni de la Laminorului


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si