Close sidebar
Close sidebar

Poliţistul care a ucis-o pe Raisa, în timp ce se întorcea de la școală, îşi află sentința. Câți ani de închisoare riscă Constantin Popescu?

Polițistul care a lovit-o mortal pe trecerea de pietoni pe Raisa, fetița de 12 ani din Capitală își va afla miercuri sentința. Până acum, Constantin Popescu a fost cercetat în libertate.

Stefania Pavel,

Constantin Popescu află miercuri câți ani va sta după gratii.

[Sursa foto: Observator]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Miercuri, polițistul care a ucis-o pe Raisa, o fetiță de doar 11 ani din București își va afla sentința. Până acum, acesta a fost cercetat în libertate, însă judecătorii trebuie să se pronunțe în privința lui, după ce acest caz a fost amânat de mai multe ori.

S-ar putea ca pedeapsa lui să fie diminuată dacă va fi luată în considerare și scrisoarea sa emoţională pe care a transmis-o părinţilor distruși de durere.

Filmul tragediei în care Raisa și-a pierdut viața

Accidentul teribil a avut loc pe data de 13 ianuarie 2022,  pe trecerea de pietoni de pe Bulevardul Laminorului din București. Atunci, Raisa se mai afla cu încă o colegă, ambele fiind lovite puternic.

Din păcate, Raisa și-a pierdut viața pe loc, iar Marina a avut nevoie de îngrijiri medicale și de o operație la piciorul drept. 

Polițistul de la Secția 5, Constantin Popescu, nu era în misiune în momentul accidentului și  a fost cercetat inițial sub control judiciar pentru ucidere din culpă. De asemenea, s-a stabilit că el circula cu o viteză de aproape 90 km/h. Atunci, el a spus că expertiza este greșită și trebuie anulată.

”Polițistul Popescu rula cu peste 88 de km/h, există o abatere de cel puțin 1.5 m deci asta înseamnă că ar fi putut să circule chiar și cu 90 km/h...Așteptăm raportul INML cu privire la câte zile de recuperare are nevoie Marina pentru a-și reveni complet”, a spus Adrian Cuculis, avocatul familiei Raisei.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

El este polițistul care a omorât-o pe Raisa pe trecerea de pietoni.

[Sursa foto: Observator]

Citește și: Destin tragic pentru o mamă minoră. Bebelușul de 8 luni i-a murit în brațe, într-un accident de mașină, în care ea a fost singura supraviețuitoare

Câți ani de închisoare ar putea face Constantin Popescu?

Constantin Popescu riscă până la 7 ani de închisoare, dacă judecătorii îl vor găsi vinovat pentru ucidere din culpă. Dacă fapta sa va fi considerată vătămare corporală, el ar putea face până la 3 ani de detenție. În tot acest timp, polițistul a avut și dreptul de a conduce în continuare.

Liliana Barbu, mama Raisei simte durerea chiar și acum. Femeia a avut puterea chiar să-i trimită o scrisoare individului care i-a omorât copilul. Tot ce i-a cerut a fost să nu îngreuneze ancheta.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Ajutorul pe care îl poţi da este să faci tot posibilul să nu îngreunezi ancheta... se pare că nici asta nu poţi face! Ţi-am transmis că nu te considerăm criminal, dar se pare că nici om nu prea eşti!", a scris Liliana Barbu, care a semnat scrisoarea "mama unui înger".

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI