Avocatul Adrian Cuculis a transmis vineri că polițistul care se face vinovat de uciderea Raisei pe trecerea de pietoni contestă probele video depuse în instanță.

Mai mult, polițistul Popescu care a lovit cu mașina Poliției două fetițe pe trecerea de pietoni, circulând cu viteză mare și nefiind atent la cine este pe stradă nu s-a prezentat la audierile de astăzi.

Citeste si: EXCLUSIV| Zi importantă pentru agentul Constantin Popescu. Azi are loc audierea finală în dosarul soldat cu moartea Raisei

Agentul de poliție nici măcar nu a simțit nevoia să depună un punct de vedere la dosar în cazul privind moartea Raisei.

"Sfidare totală până în ultimul moment din partea polițistului Popescu"

"Sfidare totală până în ultimul moment din partea polițistului Popescu", a transmis av. Adrian Cuculis, care a precizat că agentul era citat astăzi pentru ultima audiere înaintea trimiterii dosarului în judecată însă nu s-a prezentat.

"Acesta nu s-a prezentat la audiere și nici nu a depus vreun motiv în care să fi adus vreo justificare pentru gestul său", a informat Cuculis.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Citeste si: Răsturnare de situație în cazul polițistului care a ucis-o pe Raisa. Este judecat pentru o nouă infracțiune

Avocatul din București este siderat de atitudinea polițistului: "Am constatat cu stupoare că acesta contestase inclusiv autenticitatea și legalitatea probelor video care surprindeau momentul impactului mortal".

Audierea a fost reprogramată, potrivit lui Adrian Cuculis.

politist raisa

Polițistul care a ucis-o pe Raisa pe trecerea de pietoni sfidează autoritățile

[Sursa foto: Facebook]

A condus cu telefonul în mână la 100 de km/h

Amintim că accidentul s-a produs pe data de 13 ianuarie 2022. Atunci, două fetițe de 11 și 12 ani au fost lovite de o maşină a Poliţiei când traversau strada pe trecerea de pietoni. 

Una dintre fete a murit pe loc, în timp ce a doua a stat mai multe săptămâni în spital.

În luna februarie, tot avocatul Adrian Cuculis anunţă că mama Raisei i-a transmis o scrisoare agentului care a produs accidentul, după ce acesta refuzase testul poligraf.

„Având în vedere refuzul lui, mama Raisei, doamna Barbu, m-a rugat să-i trimit scrisoarea de mai jos, ca poate într-un ultim gest de omenie să arate că nu are de ascuns ceva şi o să recunoască aproape evidentul, şi anume că stătea cu telefonul în mână la 100 de km/h într-o zonă unde viteza era limitată la 30 km/h", a transmis atunci Adrian Cuculis. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si