Imaginile cu agentul Ovidiu Andrei ripostand dur in urma loviturii incasate sub centura au fost o proba suficienta pentru procurorii bucuresteni, care au declansat urmarirea penala impotriva subofiterului. Anchetatorii trebuie sa stabileasca daca politistul care l-a altoit pe fostul deputat ar fi avut la indemana si alta solutie pentru a-l anihila pe cel care l-a lovit cu genunchiul sub centura.

“Politistul este cercetat pentru purtare abuziva.

Ancheta va stabili daca reactia sa a fost sau nu disproportionata cu intensitatea atacului caruia el i-a fost victima. in acest sens au fost audiati mai multi martori la incident, printre care si colegi de-ai agentului, iar modul de interventie este raportat la “Masurile tactice politienesti”, au dezvaluit surse judiciare, citate de Libertatea.

Modul in care agentul rutier Ovidiu Andrei a actionat in acea noapte imediat dupa ce a fost lovit de fostul parlamentar face obiectul si unei alte anchete care se deruleaza in paralel cu investigatiile procurorilor bucuresteni. Este vorba de o cercetare interna, administrativa, care, conform unor surse judiciare, inca nu a ajuns la final.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

“Verificarile interne care-l vizeaza pe agentul Andrei nu sunt finalizate. Politistul, cercetat si administrativ de sefii lui, isi desfasoara normal activitatea fara a fi suspendat”,  au adaugat surse apropiate anchetei.

Dupa ce, zilele trecute, Boureanu a ratat eliberarea din Arestul Central al Politiei Capitalei (n.r. – procurorii au facut recurs la decizia magistratilor de a-l plasa in arest la domiciliu), aparatorul sau, Luiza Popescu, a formulat o noua cerere de inlocuire a masurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu.

“Cererea a fost depusa, dar inca nu a fost stabilit un termen de judecata. E vorba de doar cateva zile pana ce magistratii vor judeca respectiva cerere”, ne-au spus surse judiciare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si