Un poliţist din Dej s-a împuşcat luni dimineaţă cu arma din dotare și a fost grav rănit. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a intrat în camera armelor și a apăsat pe trăgaci chiar în fața colegului său.

Polițistul a murit 

Bărbatul a fost transportat la Spitalul din Dej, în comă și apoi la Spitalul Militar din Cluj. Încă de când a fost transportat la spital, starea bărbatului era una foarte gravă.

Din păcate, acesta s-a stins din viață astăzi. 

Bărbatul ar fi fost în mijlocul unei anchete disciplinare interne.

Citeste si: Noi detalii în cazul pacientei care s-a stins din viață în timpul RMN-ului. Ce s-a întâmplat de fapt

Polițistul ar fi fost implicat în scandalul izbucnit în urmă cu o săptămână la Cluj. Atunci, șeful Poliției Dej, a fost reținut alături de fostul comandant al Poliției Cluj și de alți doi comisari șefi, pentru abuz în serviciu și fals în înscrisuri.

Bărbatul era victimă într-un dosar în care erau implicați mai mulți șefi din Poliția Dej și Cluj

Bărbatul era victimă în dosarul de corupţie de la Poliţia Dej și se afla printre politiștii care nu ar fi avut o relație bună cu fostul comandant, săltat de DNA pentru abuz în serviciu. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citeste si: Drama prin care a trecut o româncă în Italia. A fost bătută în miezul zilei

Agentul ar fi fost obligat frecvent să ponteze ore suplimentare pentru şeful lui, chiar dacă acesta nu se afla la birou. Pentru că a refuzat de câteva ori ordinele, ofiţerul de s-ar fi trezit implicat şi într-o anchetă disciplinară, sub pretextul că nu a respectat obligaţia de a raporta către superiorul direct orice eveniment.

Citeste si: Se scumpește încălzirea centralizată în Capitală. Facturi duble

Polițistul de 39 de ani era căsătorit şi avea un copil. Agentul din Dej lucra în poliţie de peste 15 ani.

Materialul complet îl puteți urmări în cadrul jurnalului Știrile Kanal D de la ora 19:00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si