Close sidebar
Close sidebar

Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu, la o halbă de bere, a fost retrogradat! Ofițerul Dan Negură a ajuns subcomisar după ce a fost cercetat disciplinar!

Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu se numește Dan Negură.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Cine este polițistul care se filmează cu Adrian Corduneanu

Politistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua" Corduneanu a apărut în prim-plan anul trecut. În imaginea postată de Dan Negură, poliţistul îşi arată muşchii, la o bere, stând pe marginea unei piscine împreună cu interlopul Adrian Corduneanu. Poliţistul apare în slip, iar interlopul în pantaloni scurţi.

Citeste si: Terorizaţi de Corduneni

Citeste si: Costel Corduneanu a ieșit la atac și a dat în judecată Inspectoratul de Poliție Iași

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Nicolae Guţă, dezbrăcat cu forţa şi obligat să cânte până dimineaţa! Regele manelelor, într-o ipostaza cu adevărat jenantă!

Poliţistul este fiul primarului Mihăiţă Negură de la Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava, a relatat Adevărul.

Când a făcut fotografia bizară, poliţistul era încadrat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Suceava.( vezi cum a anunțat Corduneanu că pleacă la Puterea dragostei)

Polițistul care și-a măsurat mușchii cu „Beleaua” Corduneanu. Negură a fost sancţionat 

După ce şi-a făcut poze împreună cu interlopul Adrian Corduneanu, poliţistul sucevean Dan Negură a ajuns să fie anchetat disciplinar de colegii săi de la Inspectoratul de Poliţie Suceava.

Având în vedere că nu era la prima abatere de acest gen, Negură a fost sancţionat cu măsura trecerii într-o funcţie inferioară.

Înainte să petreacă alături de interlopul Adrian Corduneanu, poliţistul Negură era încadrat ca ofiţer specializat la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice. Acum este subcomisar la departamentul judiciar de furturi. Adrian Corduneanu a fost eliberat din închisoare în aprilie 2019, după ce a executat trei ani de puşcărie pentru şantaj.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI