Judecatorii Tribunalului Arges au admis, vineri, propunerea de arestare preventiva formulata de procurorii Parchetului Curtii de Apel Pitesti pe numele subcomisarului Marian Alin Marin, acuzat de tentativa de omor calificat.

Decizia instantei nu este definitiva.

Procurorii de la Parchetul Curtii de Apel Pitesti au deschis dosar penal in cazul politistului care si-a impuscat, joi seara, sotia si un alt politist aflat in misiune, a declarat pentru News.ro purtatorul de cuvant al institutiei, procurorul Florin Dinu Dumbrava.

El a precizat ca politistul agresiv a tras cu un pistol personal cu munitie letala asupra mai multor persoane, doua dintre acestea fiind ranite.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Agresorul a fost retinut de procurori pentru tentativa de omor calificat.

Politistul este subcomisar la Serviciul de Informatii si Protectie Interna (SIPI) Arges, iar persoanele pe care le-a ranit sunt un politist aflat in misiune si sotia sa cu care a avut o altercatie.

Politistul ranit este internat la Spitalul Judetean de Urgenta Pitesti, cu o leziune la scalp, insa este in afara oricarui pericol, au declarat pentru News.ro

reprezentanti ai unitatii medicale.

Sotia barbatului, ranita la un genunchi, nu a avut nevoie de spitalizare.

Joi seara, barbatul s-a certat cu sotia sa si a dat foc sufrageriei apartamentului in care cei doi locuiesc, intr-un bloc din municipiul Pitesti. Vecinii au sesizat fum si au sunat la 112, iar femeia a cerut ajutorul autoritatilor, au precizat sursele citate.

Purtatorul de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arges, Madalina Epure, a declarat ca in momentul in care pompierii au ajuns la fata locului cei doi locatari parasisera apartamentul, iar focul cuprinsese mobilierul si

alte bunuri din sufragerie.

La un moment dat, politistul a inceput sa traga cu o arma letala asupra celor care interveneau- pompieri si politisti, ranind un politist, dar si pe sotia sa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si