Close sidebar
Close sidebar

Politistul din Buzau, mort in conditii suspecte, va fi inmormantat astazi! Sotia lui, insarcinata cu al doilea copil, sfasiata de durere

Durere fara margini in familia politistului buzoian Catalin Motoasca, mort luni seara in urma unui tromboembolism pulmonar descoperit tarziu. Trupul barbatului a fost depus la o capela din Buzau, in prezenta colegilor de breasla.

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Catalin Motoasca suferea de tromboembolism pulmonar, boala pe care a descoperit-o prea tarziu. Soacra barbatului a povestit ca politistul de 35 de ani a murit in bratele familiei si a fost constient pana in ultima clipa.

"A strigat dupa ajutor pana in ultima secunda. Pe la 19:00, a inceput sa tremure, a dat ochii peste cap si a murit in bratele noastre”, a declarat soacra lui.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Familia ar fi insistat ca politistul sa fie transferat la Bucuresti, insa medicii au refuzat, motivand ca exista o singura salvare, pe care nu o pot bloca pentru un drum in Capitala, mai spune aceasta.

Doar cand situatia s-a inrautatit, medicii au intrat in panica, sustine sotia politistului,, insarcinata cu al doilea copil. Femeia in varsta de 29 de ani a vorbit cu greu despre cele intamplate.

“Abia dupa ce situatia s-a complicat, iar pacientul parea fara scapare, cadrele medicale au intrat in panica. Si-au batut joc de noi, ne-au mintit trei zile ca se face bine, refuzandu-i trimiterea catre un spital din Capitala”, a declarat ea pentru stiridebuzau.ro.

Politistul va fi inmormantat astazi. IPJ Buzau a transmis, prin intermediul unui comunicat de presa, sincere condoleante familiei si ii aduc un ultim  omagiu: “In numele politistilor buzoieni, conducerea Inspectoratului de Politie Judetean Buzau anunta cu regret vestea trecerii brusca in nefiinta a colegului nostru agent sef adjunct

CATALIN MOTOASCA seful Postului de Politie Comunal Racoviteni. Intreg colectivul I.P.J. Buzau se solidarizeaza durerii pricinuite de trecerea in nefiinta a colegului lor si transmite familiei sincere condoleante, ganduri de compasiune si imbarbatare, alaturandu-se celor care ii aduc un ultim si pios omagiu”.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI