Date recente din anchetă arată faptul că, fostul şef de post, despre care se credea că bause doar un pahar cu vin, era de fapt în prag de comă alcoolica, atunci cînd a produs teribilul accident rutier. Vă avertizăm, urmează imagini care vă pot afecta emoţional.

1, 35 de grame pe litru- atata alcool pur avea in sange politistul care a mutilat in accident o tanara de 27 de ani.

Jurase ca a consumat doar un pahar cu vin, insa analizele atasate la dosar au scos la iveala adevarul crunt. Cand a izbit masina familiei, viorel tudoran abia isi mai putea tine ochii deschisi, la volan.

Patru luni au trecut de la teribilul accident, iar biata femeie cu chipul marcat e convinsa ca probele initiale ale etilotestului au fost masluite de colegii fostului sef de post.
Viorel Tudoran- care la momentul tragediei era imbracat in uniforma de politist, a fost de acord doar cu prima proba de sange... nu si cu a doua.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

In urma scandalului imens, fostul sef de post din Pestera s-a pensionat. In momentul de fata lucreaza însa ca agent de paza. N-a luat niciodata legatura cu tanara pe care a mutilat-o si nici n-a contribuit cu vreun ban pentru recuperarea ei.

Astazi, Ana-Maria se pregatea pentru o noua operatie... dupa ce a cheltuit deja o avere.

In urma interventiei, ochiul afectat al Anei-Maria ar putea fi salvat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si