Close sidebar
Close sidebar

Politistul din Gorj, gasit intr-o balta de sange chiar de tatal sau, suferea de o boala incurabila: "Lua pastile pentru cap"

Fara niciun fel de explicatie, un politist din Gorj s-a sinucis inainte sa intre in tura de serviciu! Gestul sau halucinant vine la doar doua saptamani dupa ce s-a logodit cu cea pe care o voia de sotie. La aflarea vestii, tanara a lesinat.

Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

"Sunt trist, pentru acest baiat, care acum 2 saptamani a avut si o cununie superba cu fata cu care se iubea pe care a cerut o in casatorie la Paris".

"A lesinat si fata. I s-a facut rau fetei. Acum asteapta sa vina ambulanta".

Tatal politistului a fost cel care-a dat cu ochii de imaginea de groaza: fiul sau, imbracat in uniforma de serviciu, zacea intr-o balta de sange, in baia din casa.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Vestea mortii a facut-o pe logodnica politistului sa cada din picioare.

"Era nemaipomenit. Si ca om, si ca politist. Iubea viata. Era un tanar care chiar isi iubea viata"

Gestul e de neinteles pentru toti cei care-l stiau pe politistul de 27 de ani. Parea implinit profesional si urma sa-si duca la altar iubita, anul viitor. Desi gurile rele spun ca cei doi s-ar fi certat, o boala l-ar fi facut pe agent sa apese pe tragaci.

"Mai lua pastile pentru cap. Dar a fost cu el la control si a zis ca nu are nimicNu putea sa doarma. Eu stiu depresie, eu stiu ce inseamna ca nu putea sa doarma?", spune unchiul politistului

Colegii omului legii spun ca acesta nu a lasat un bilet de adio. In schimb, in casa lui ar fi fost gasite mai multe inscrisuri medicale care confirmau ca tanarul suferea de o boala incurabila.


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI