MAI a anuntat, pe Facebook, ca politistul Ciprian Sfichi a ajuns cu bine la clinica de recuperare neuro-motorie din Reghin, evolutia sa din punct de vedere medical fiind una peste asteptari si permitand transportul sau la aceasta clinica specializata, unde are toate conditiile pentru a se reface.

Medicul de la Centrul Medical Judetean Mures din cadrul Directiei Medicale a MAI va fi permanent in legatura cu specialistii din clinica respectiva pentru a oferi sprijin.

De asemenea, tatal politistului va fi cazat in aceeasi localitate pentru a fi aproape de fiul sau si pentru a-i oferi suportul moral de care are nevoie, adauga Ministerul de Interne.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cătălin a căzut 300 de metri în gol pe Munții Bucegi! Cum s-a întâmplat tragedia?!- wowbiz.ro

Citeste si: Imane Khelif a apărut pe Instagram cu un nou look. Cum s-a filmat controversata pugilistă, acuzată că este bărbat- antena3.ro

Agentul de politie a fost ranit, in luna decembrie, in timpul unor perchezitii pe care Brigada de Combatere a Criminalitatii Organizate Suceva le-a facut la mai multe imobile apartinand unei grupari suspectate de droguri de risc si mare risc.
Barbatul a fost ranit cu o sabie, in timpul misiunii, suferind leziuni grave la cap, intrucat nu purta casca de protectie, desi o avea in dotare.

Cel care l-a ranit a fost retinut si este recidivist, fiind arestat, in 2016, pentru trafic de droguri, Ulterior, el a fost plasat sub control judiciar, pana in octombrie 2017.

Politistul a fost internat la Spitalul de Neurochirurgie din iasi, unde a fost operat. Medicii spuneau ca el a suferit multiple traumatisme severe.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si